Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Kyllingebrusk

- indlægget er vist 11223 gange.

Oprettet af: paxemand
D. 23.09.2005 kl.07:59
Jeg vil gerne vide om man selv kan lave kyllingebrusk i evt. pulverform - hvordan laves det, hvor meget skal man indtage.
Det er temmeligt dyrt at købe, og så skal det så vidt jeg kan finde ud af være i form af tilskud til Glykosamin.
Jeg har gigt i min lænd og mine knæ - og er kun 40 år. Jeg får p.t. 6 EyeQ dgl., kalk, mulitvitamin/mineraltabl., Symbioflor, Ipe Roxo.


Besvaret af: Gitchen
D. 12.01.2009 kl.22:34
Hej,
Det er ganske enkelt sådan, at man før i tiden brækkede knoglerne efter et måltid mad og spiste den friske brusk.


Besvaret af: Gitchen
D. 12.01.2009 kl.23:17
Evt. køb som grovvare: http://www.laerkegaarden.dk/component/page,shop.product_details/flypage,shop.flypage_new/product_id,158/option,com_virtuemart/Itemid,7/vmcchk,1/


Besvaret af: Gitchen
D. 12.01.2009 kl.23:33
Man kan evt. vælge at købe det her:
http://www.rheumacure.com/tekniske.htm



Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms