Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

råt kød?

- indlægget er vist 4509 gange.

Oprettet af: mikkel
D. 15.02.2005 kl.21:36
jeg læste noget om en kvinde der begyndte at spise kødet råt, og havde stor gavn af det. Der var også en historie om forsøg på nogle katte som led stor skade, ja i flere generationer, pga, af at det kød de spiste var gennemstegt. jeg syntes emnet lyder meget interessant og vil gerne vide mere det. Jeg er selv 0- type og har opdaget at en rød bøf gavner mit helhred ret meget! De bedste hilsner Mikkel


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 17.02.2005 kl.23:11
Kære Mikkel
Når vi opvarmer maden over 45 grader under tilberedningen, destruerer vi de værdifulde enzymer i maden. De skulle blandt andet være med til at starte nedbrydningen af føden og lette fordøjelsen. Imidlertid har industrialiseringen af fødevareproduktionen medført, at flere fødevarer i dag kan være til fare for vor sundheden, hvis de ikke bliver gennemstegt.
Vitamindoktor



Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms