Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Kræsen

- indlægget er vist 5706 gange.

Oprettet af: Lausten
D. 31.01.2005 kl.17:07
Jeg har nu fundet ud af, at min blodtype er A. Og derfor må jeg næsten kun spise det, som jeg aldrig har brudt mig om. Jeg er f.eks. absolut ikke til fisk og nødder. De grøntsager og frugter jeg holder mest af, må jeg heller ikke få. Derfor er det endnu sværere, at komme igang med at spise efter sin blodtype. Især når manden har type 0, og må få alle de for mig "lækre" ting.
Hvorfor udvikler man en antiparti for bestemte fødevarer?
Med venlig hilsen HLS


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 13.02.2005 kl.22:44
Kære HLS
Som jeg skriver i min bog, skal du opøve din intuition. Du må derfor ikke spise mad du ikke bryder dig om. Vor intuition blev imidlertid svækket som børn, hvor vi fik besked på, at spise op! Du skal spise det du føler gør din krop godt. Måske husker du forkert med hensyn til din blodtype? Undgå i alle tilfælde at spise det samme hver dag. Lav en rotation med 2-3 dagers intervaller.
Vitamindoktor


Besvaret af: Alfine
D. 04.12.2005 kl.22:02
Jeg er også ekstrem kræsen.. eller som jeg plejer at sige: jeg har en del persolighed, med hensyn til hvad jeg spiser.

For en 3 ugers tid siden lavede jeg en blodtypetest og det viste sig at jeg var b negativ (det sidste blev jeg lidt ked af, da jeg hellere vil være et positivt menneske, men det var der jo ikke noget at gøre ved).

Jeg har i årevis levet af kylling.. spaghetti og majs.. så jeg blev noget usikker, da jeg pludselig skulle lade være med det og i stedet spise fisk.. FISK.. det lød mere end foruroligende.

Første gang jeg købte ind efter blodtypeindkøbslisten var det som at se den lokale brugs fra en helt anden vinkel... men jeg fik da købt ind.. og kom hjem med en masse mad, som jeg ikke anede, hvordan jeg skulle bruge/tilberede.

Jeg er dog siden blevet rigtig glad for fisken.. et par rødspætter på panden og en kogepose-ris.. lidt grøntsager og jeg har mad på 10 minutter.. det er da fantastisk.
Fisken smager egentlig også godt.. og er jeg en dag ikke lige hook på den.. så får den lidt karry *G*.

Jeg kan ikke sige jeg mærker nogen forskel, men på en eller anden måde føles det så rigtigt, så jeg nok fortsætter alligevel.. og så kan det jo være mit kendskab til min nye mad bliver lidt bedre med tiden og dermed lidt mere spændende.

Jeg skal have flæskesteg juleaften.. men jeg har fået familien med på at skifte "suplements"anden ud med kalkun (selv om de ikke aner hvorfor).. Og så glæder jeg mig over, at jeg nok er den eneste i familien der kan tåle risalamanden.

Det jeg ville sige, var egentlig bare... prøv den mad du nu finder fremmed og mærkelig og se, om det ikke alligevel falder i din smag.



Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms