|
|
Allergi/intolerance
- indlægget er vist 4542 gange.
Oprettet af: ampk6430 |
| D. 29.09.2004 kl.23:34 |
Hej Jeg har en datter på 16 år som oplever en kløende fornemmelse i munden når hun spiser frisk frugt. Som tiden går bliver der flere og flere frugt hun ikke kan tåle. Hvis frugterne koges er der intet problem. I begyndelsen oplevede hun kun kløen, hvis hun spiste ubagte nødder og ubagt mel (skrabte dejskålen). Hvad skyldes fænomenet og hvad kan vi gøre? Hilsen Anna-Marie |
Besvaret af: VITAMINDOKTOR |
| D. 03.10.2004 kl.21:03 |
Kære Anna-Marie Din datter skal holde sig fra de fødevarer der giver hende de beskrevne symptomer, indtil i finder ud af hvad hun ikke kan tåle. Måske er det kun én ting, men i kølvandet på denne ene intolerance, lukker tarmen flere andre "fremmede" proteiner ind, som hun så også reagerer på. Prøv at følge blodtypekosten i én uge. Venlig hilsen Vitamindoktor. |
|
|
|