Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

Bio-marin pluss og kvalitet

- indlægget er vist 4408 gange.

Oprettet af: heidilesteberg
D. 22.06.2004 kl.22:18
Hei
Jeg ville teste kvalitenten på Bio-marin pluss og åpnet kaplene. Da oppdaget jeg at de ikke var som jeg hadde forventet og av dårlig kvalitet etter min mening.
De brant på tunga og innholdet var klumpete. Jeg måtte bare spytte det ut igjen.

Jeg sendte kaplene ned til kontroll og fikk beskjed om at de var helt O.K, men jeg har en dålig følelse og mener de ikke skal være værre enn å ta eskemo-3 i flytend form.
Foklaringen de ga var at de bestod av frie fettsyreform og ikke triglyseridform og kaplene skal derfor ikke tas hull på da det virker etsende.
Innholdet er klumpete fordi de er tilsatt B-vit. og silisiumdioksid forklarte de.
De testet persydverdien eller hva det het.

Jeg håper du kan gi meg en forklaring på dette for jeg ønsker ikke å ta dårlige fettsyrer har dessuten ulcerøs colitt.
Med vennlig hilsen
Heidi


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 27.06.2004 kl.23:26
Kære Heidi
Det eneste du med lidt øvelse kan smage dig frem til ved fedtsyrer er forharskningsgraden. Forharskede fedtsyrer er ikke blot virkningsløse de er skadelige. At det svider på din tunge eller at de ved en given temperatur klumper, er ikke alarmerende. Flydende, ikke kapsulerede produkter er fremstillet med tanke på at de også skal smage. Mange fiskeolier giver problemer med opstød og fiskesmag. Forædlede produkter er ofte dyrere på grund af bedre virkning. Du skal prøve dig frem og spise det produkt, der er bedst for dig og som du har tillid til. Pris og kvalitet følges ofte ad, men ikke altid.
Venlig hilsen Vitamindoktor.



Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms