Sitemap - oversigt over sider Sitemap
Føj til foretrukne Føj til foretrukne
Udskriv denne side Udskriv

 
 

vaksinering av små barn

- indlægget er vist 4227 gange.

Oprettet af: marte løgevik ylitalo
D. 03.06.2004 kl.10:46
Jeg har en datter på to år som jeg ikke har vaksinert.Til høsten begynner hun i barnehage og nå melder tvilen seg. Skal jeg eller skal jeg ikke vaksinere... Har lest mye om både fordeler og ulemper når det gjelder begge deler og jeg har en veldig forståelsesfull lege som også har kommet med for og mot argumenter i forhold til dette. Nå lurer jeg på hva du eventuelt vil anbefale. Og om vi skulle vaksinere er det da en fordel å dele opp vaksinene eller er det best å ta de som de blir tilbudt? Og eventuelt over hvor lang periode bør de gis? Finnes det eventuelt andre alternativer istedenfor? Vennlig hilsen marte.


Besvaret af: VITAMINDOKTOR
D. 06.06.2004 kl.12:30
Kære Marte
Du berører her et følsomt emne. Desværre er det kun én der kan afgøre dette og det er dig. Det gælder om at indsamle så mange oplysninger som muligt. Jeg kender flere kloge forældre, som ikke lader sine børn vaccinere. De er bange for bivirkningerne, som vi ved rammen en meget lille del. De kan heller ikke få en garanti for at vaccinen ikke indeholder tungmetaller (som fx kviksølv). Myndighederne har ikke tradition for at indrømme vaccinationsskader og betale erstatninger. På den anden side er der mange forældre der ikke tør tage det ansvar, at sige nej.
En blodtypejusteret kost (se min bog "Mad som medicin og blodtypekost" der udkommer i Danmark i morgen) og anvendelsen av vitamnin C ved begyndende tegn på infektion, vil bedre hjælpe kroppen gennen de børnesygdomme vore forfædre alle har været igennem, og som kan opfattes som en naturlig form for vaccine. Der hvor man kan være meget i tvivl er hos kroniske syge børn.
Nogle skeptiske læger fraråder vacciner mod virussygdomme, men accepterer vaccine mot bakterielle infektioner, fx stivkrampe. Det kan være svært at få pålidelig information om indholdsstofferne i vacciner.
Nogle forskere mener at den kraftige stigning i lidelser som eksempelvis autisme og allergi kan skyldes den udstrakte brug af vacciner i vor del at verden. På den anden side hævdes der også at vaccinerne har reduceret børnedødligheden, fx af meslinger. Jeg kan bedre lide at vi reducerer sygeligheden hos børn ved at forhindre fejlernæring og styrke deres immunsystem (se afsnittet om børn i min bog "Når naturen helbreder", der udkommer om 14 dage på forlaget People's Press). Det kan også være et problem at få børnene smittet med børnesygdommene mens de er børn, da disse sygdomme er blevet sjældne. Børnesygdomme i voksenalder bør vi undgå, enten vi vælger den ene eller den anden holdning.
Venlig hilsen Vitamindoktor



Til toppen af siden Udviklet af Altero Webdesign i samarbejde med IT-Profil. Vedligeholdes med ADcms